Tinder vs Deittisivustot

treffeillä
Tää tyyppi, ei todellakaan minä!

Oonko ainoa, jolle ei mätchää yhtään Tinderissä?

Enkö mä vaan osaa sitä käyttää, vai mikä ihme tässä mättää? Oon yrittänyt nyt parin viikon ajan sitä opetella ja käyttää, mutta en vaan saa kontaktia lähellä oleviin naisiin. Jotakin teen selvästi väärin, koska en mää nyt niin rumakaan oo, kai ainakaan. Mutta mikä se ongelma sitten, profiilissa varmaan jotakin tai kuvat huonot.

Turhauduin niin pahasti, että ajattelin jopa liittyä nettideittisivustolle, ja kokeilla jospa siellä menisi paremmin. Kattelin noita ohjeita ja arvosteluja sellaiselta sivustolta kuin deittisivustoja.com, ja ainakin noi arvostelut oli tosi mielenkiintoisia, ja tuntui siltä että ehkä toi olisi kuitenkin mulle parempi kuin Tinder. Tinder on enemmän sellainen ulkonäköön keskittynyt ainakin ton sivuston mukaan, ja mulle sopisi varmaan paremmin joku, missä pääsisi puhumaan ilman että pitäisi eka kuvassa näyttää tosi hyvältä. En oo kovin kuvauksellinen, joka on huono juttu näissä palveluissa.

Minä vastaan nettideittailu

Oon noin 90 % varma, että liityn johon deittisivustolle tulevan viikon aikana. En olisi koskaan oikein uskonut, että siihen ryhtyisin, mutta menee ihan oikeasti hermot tuohon Tinderiin. Ei toimi mulla sitten yhtään, ei yhtään!

Vähän pelkään tietty, että noi sivustot ei sitä parempia olisi, mutta parempi nyt ainakin kokeilla kuin jäädä ihan kokonaan ulos. Aloitan joltakin ilmaiselta treffisivulta, niin sitten ainakin pitäisi olla omat riskit pienet. Ja jos se vaikuttaa hyvältä, ehkä meen maksulliseksi jäseneksi jonnekkin, mistäpä sitä tietää.

Tän viestin tarkoitus oli nyt ehkä enemmän purkaa ajatuksia, ja toimia mun ajatusten selvittäjänä. Sori jos tää ei ketään kiinnosta, mutta mua ainakin auttoi jo tän kirjoittaminen. Laittakaan kommentteja ja vinkkejä jos jotakin on, niin saan yrittää tehdä asioita paremmin ja korjata mahdollisia virheitä. Jotakin mättää ja pahasti siinä, etten pääse edes ekoille treffeille asti noiden palvelujen kautta.

Vaikea uskoa että olisin mitenkään niin huono kumppaniehdokas, kun ei ennen ole tälläisiä ongelmia ollut treffeille päästä. Ehkä, hmmmm… nyt tekee mieli taas googlailla lisää ja koittaa selvittää mitä voisin tehdä väärin. Jos lukisi jonkun “näin teet profiilin Tinderiin” -oppaan ja menisi suoraan sen ohjeiden mukaan. Voisihan sitäkin tietty kokeilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *